joalex
Jo si Alex in viata lor de zi cu zi

Pentru Lola, cu dragoste
     media: 0.00 din 0 voturi

Lola face margele. Le umple de povesti si le ofera celor din jur. Acum e momentul ca sa primeasca si ea margele. Dar sub alta forma. Tot pline de dragoste, lumina si caldura.Felicitari, din nou
     media: 0.00 din 0 voturi
Alte felicitari
     media: 0.00 din 0 voturi


Quilling
     media: 5.00 din 1 vot

Prima mea incercare in domeniu. O felicitare.Am racit
     media: 0.00 din 0 voturi

Si stam acasa. Si ne place tare. Nu raceala. Statul acasa. E bine, e frumos, e minunat.

Pai de ce n-ar fi, daca mami si-a luat concediu special ca sa stea cu mine acasa? Si uite-asa o vad si eu pe mami toata ziua, aproape o saptamana intreaga. Wow!

Cam astea cred ca se petrec in mintea lui Alex. Care are mucuti la gurita si-si vede linistit de treaba in jurul meu. Doar e mami acasa. Nu are motive sa se agite, sa planga, sa se supere.

Iata cum, uneori, raceala poate fi un lucru bun.

P.S. Afara e zapada. Zici ca vine Craciunul.


Ninge
     media: 0.00 din 0 voturi

Primavara asteapta la usa. Momentan, cojoacele babei Dochia se scutura unul cate unu. Suntem tare nemultumiti. Vara asteptam iarna, iarna ne plangem ca nu vine primavara prea repede. Daca ninge, de ce ninge. Daca ploua, e prea multa umezeala. Daca e seceta... Nimic nu ne convine.

Eu am ales sa iau totul asa cum vine. Ma bucur de ultima ninsoare, admir jocul fulgilor de zapada, zambesc la soare sau urmaresc stropii de ploaie. Natura e superba. Fenomenele naturii, daca le urmaresti in liniste, isi descopera frumusetea in fata ochilor mirati. Pentru ca Viata e frumoasa !

Iau totul asa cum e, ma bucur de lucrurile simple din viata mea. Iubesc somnul linistit al copiilor mei, zambetul celui drag, frumusetea unei zile linistite.

Astazi e o zi unica. Astazi ne insoteste si ne invata zi de zi sa fim mai buni, sa iubim, sa simtim linistea din jur. Acum e momentul nostru. Indiferent de anotimp, de oamenii din jurul nostru, de intamplarile traite.

Tu ce faci acum?


Martie
     media: 0.00 din 0 voturi

Aceasta e luna in care celebram viata. Luna in care iubirea e la ea acasa. Luna in care piticii de gradi-scoala invata poezii pentru mamici, duc martisoare educatoarelor, invatatoarelor si colegelor, si ofera flori.

Va ofer si eu un snur de martisor cu toata dragostea. Fie ca primavara sa sadeasca in inimile noastre iubirea.   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare