joalex
Jo si Alex in viata lor de zi cu zi

Sfarsit si inceput
     media: 0.00 din 0 voturi

Desi am lasat de izbeliste acest locsor, nu puteam sa nu mentionez aceasta perioada. Una foarte importanta pentru Jo. Cand scriu aceste randuri el e in drum spre Oradea. Iar are competitie. Sunt mandra de el. Il astept cu drag sa revina acasa sa-si reia locul in ceea ce pare a fi o vacanta de neuitat. Pentru ca a terminat primii 4 ani de scoala. Pentru ca a crescut. Si pentru ca il simt mai mult ca nicicand al meu. Inca mic, dar totusi mare. Inca rasfatat, dar totusi serios. Inca copil si totusi matur. Asta e George, acum cand se apropie de primul an in celebrul liceu "Brukenthal".

Parca ieri avea emotii pentru prima zi de scoala . Timid, linistit, dar si nerabdator sa invete cat mai multe. S-a plictisit la gradinita, asa ca i-am oferit provocarea vietii: studiul intr-o limba total necunoscuta, germana. Dupa patru ani o vorbeste cursiv. Acum pot sa spun ca am fost inspirata. Nu l-am lasat sa se plictiseasca. I-am oferit mereu noi si noi provocari. Pentru ca de asta are el nevoie. Asa il simt si se pare ca, inca odata, intuitia mea funcitoneaza.

Inca ma intreb cand au trecut 10 ani. Cand a avut timp sa creasca. Cand a ajuns acest copil-om mare care priveste toate lucrurile din jur si logic, dar si cu inima... Nu stiu raspunsul la aceste intrebari dar inca odata ii multumesc ca m-a ales sa-i fiu mama. Si-astept noile provocari...   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare